MonJardin elérhetőség

2015.08.09. 09:00

Tisztelettel köszöntök minden érdeklődőt, olvasót és kollégát,

rendhagyó bejegyzés ez, mivel arról szól, hogy ezen a felületen nem vagyunk aktívak. 😊 Ennek oka szinte pusztán technikai, az afrikai környezetben hosszú írások, képek közzététele rendkívül nehézkes tud lenni, és csak Facebook oldalunkat használjuk emiatt kommunikációra.

A "MonJardin! - Kert a konyhában" cím alatt dolgozunk elsősorban, emellett kisebb tematikus oldalaink is elérhetőek. "MonJardin - ECO" környezetvédelem, öko innováció, ökológia és kulturális antropológiai kérdésekkel foglalkozik,a "MonJardin - Chic" természet alapú, főleg afrikai divat és kiegészítő dolgokból ad ízelítőt, a "MonJardin - ARK&City" városi művészettel és építészettel kapcsolatos cikkeket, képeket oszt meg.

tisztelettel, a szerkesztők

A bejegyzés trackback címe:

https://monjardin.blog.hu/api/trackback/id/tr917693022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása